Hoitolassa keskitytään asiakkaaseen

Ajanvaraus 044 977 5853

Viihdekeskus Minna

www.kauneushoitola.net


Marjo Sallinen

044 977 5853

Sothys erikoishoidot

» Kotihoitotuotteet kaikkiin erikoishoitoihin.

KIINTEYTTÄVÄ ERIKOISHOITO HOITOLASSA: ßP3. TRI - COMPLEX™ erikoishoito saa nimensä kasvipohjaisesta SAHRAMI - SOPHORA - PEPTIDIT kolmoisyhdisteestä (ß =2 kasvia, P=peptidi ja 3=kolmoisyhdiste) . Sahrami ja sophoran kukka on valittu hoitolinjan aktiiviaineiksi, koska ne vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia taistelemaan vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan sekä uudistavat ihoa. Uuden aikakauden peptidit puolestaan suojaavat ihoa kronologisen ikääntymisen näkyviltä vaikutuksilta (juonteet ja ihon veltostuminen). Hoitoa suositellaan 3 hoidon sarjana
(1 hoito/vko), jolloin k iinteyttävä vaikutus iholla jatkuu vielä sarjahoidon jälkeisellä viikollakin.

KOTIHOITOON: UUDET KIINTEYTTÄVÄT HOITOVOITEET
7 uutta hoitovoidetta, jotka suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä. Uutuutena voide yli 65 - vuotiaille naisille !
5 HOITOTAVOITETTA, JOILLA VOIT PITÄÄ TODELLISEN IKÄSI OMANA TIETONASI ..

Hydra3HaTM
HYALURONIC ACID
Hyvin kosteutettu iho on silminnähden nuorekkaampi ja paremmin suojattu ajan kuluttavaa vaikutusta vastaan.
Hemmottele itseäsi intensiivisesti kosteuttavalla erikoiskasvohoidolla.
Tämä luksuskasvohoito on suunniteltu täyttämään eri ihotyyppien erilaiset kosteustarpeet: kuusi hoitovaihetta, erityinen Digi-esthétigue hierontatekniikka ja äärimmäisen tehokkaat kosteuttavat aktiiviaineet huolehtivat jokaisesta ihosta, yksilöllisesti. Iho on täyteläisempi ja silminnähden nuorempi!
Neljän tuotteen täydellinen kotihoito-ohjelma.
Hoitolassa 1-4 hoitoa viikon välein.

 

Hoidoissa käytetään Digi-Esthétique -manuaalista hierontametodia

Silmänympärysihon hoitoon

UUSI HOITOLINJA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE!

Herkän ja ohuen silmänympärysihon yleisimpiä ongelmia ovat turvotus, juonteet ja tummat silmänaluset.
Täysin uusi silmänympärysihon hoitolinja, johon kuuluu tehokas silmänympärysihonhoito sekä 3 toisiaan täydentävää kotihoito-tuotetta: kiinteyttävä silmänympärysseerumi, virkistävä roll-on silmänympärysgeeli/naamio sekä hoitava peiteaine tummille silmänalusille. 
Hoitolinjan tärkein aktiiviaine on uusi silmänympärysihoa suojaava pellava- & Alppien sinipalloyhdiste. Hoitolinja on testattu silmälääkärien valvonnassa, se sopii herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita* tai parabeeneja.

« Erikoishoidot

Secrets de Sothys - erikoishoito Luxusta kasvoille
Aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen! Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, jonka kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos : juonteet silottuvat, huokoset supistuvat ja koko olemus on nuorekkaampi. Kädetkin saavat osansa!