Hoitolassa keskitytään asiakkaaseen

Ajanvaraus 044 977 5853

Viihdekeskus Minna

www.kauneushoitola.net


Marjo Sallinen

044 977 5853

Sensitive Medical Injection System

On hellävarainen injektiomenetelmä, jolla saadaan vietyä ihon alle ( 2,5 mm ) nopeasti, turvallisesti ja lähes kivuttomasti stabiloimatonta tai stabiloitua hyaluronihappoa liftaamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Kertakäyttöisessä hoitopäässä on yhdeksän neulaa, injektoria voi verrata mikroneulaukseen, mutta se on paljon tehokkaampaa. Annostelu koko kasvoille, pieniin juonteisiin tai sinne missä tarvitaan parantamaan ihon kuntoa ja kosteuttamista.

Täyttöliftauksella voidaan hoitaa koko kasvot, aknearvet, ylähuuli, silmänympärystät, kaula, decoltee, käsien selkäpuolet jne.

Liftaus itsessään on nopeaa esim. kasvojen hoito kestää vain 15 min. puudutuksen jälkeen.

Yleensä iho puudutetaan puudutevoiteella ennen täyttöä, mutta ilmankin puudutetta voi hoitaa.

Hyaluronihappo on luontainen soluissa esiintyvä sokerijohdannainen (polysakkaridi), joka sitoo itseensä kosteutta. Hyaluronihapon väheneminen ikääntyessä aiheuttaa ihon rypisrymistä ja kuivumista.

Hyaluronihappoa on stabiilia ja stabiloimatonta. Stabiloimaton hajoaa ihossa nopeasti sokereiksi, mutta stabiloidussa hyaluronihapossa on ristisidoksia, jotka estävät sen hajoamisen. Stabiloitu hyaluronihappo pysyy ihossa noin 6-12 kk. Täyttöliftauksen voi uusia tarvittaessa!

Hoidon jälkeen iho suojataan hoitolassa. Samana iltana ei saunomista, hikijumppaa, meikkausta eikä auringonottoa. Seuraavana päivänä iho on jo rauhoittunut ja sitä voidaan hoitaa kotona normaalisti ja meikata. Toipuminen on siis todella nopeaa!

« Erikoishoidot